20200907 
Pandemin är ett skit. Vi har själva precis genomgått covid 19. Eller ja, jag har varit dålig ett par veckor men hade negativt covid test. Däremot blev maken sjuk och hade positivt test. 

Vi är ju trots allt lyckligt lottade så här långt. Våra barn har inte haft symptom. Maken hade feber 1 dag. Va sjuk i 5 dagar.  Jag hade en mans förkylning i 4veckor. Så krasst  var jag sämst. 
Vad vi vet har vi inte smittat någon och vi kan vara tacksamma för livet <3

Nackdelen är väl att inget är som vanligt. Tävlingar är inställda. Träningar blir inställda med kort varsel. Barnen är mycket mer sjuka i och med hårda restriktioner osv. Men även om ni inte ser oss ute. Så lovar jag att i mitt stall finns en hel del fantastiska tävlingshästar som när pandemin är slut ska få bevisa sig! 
Vi hann åtminstone med att debutera LB hopp i skyrup. :)

Foto: Kronholmfoto
Foto: Kronholmfoto

Nyhetsarkiv