20190907
Tävlingssäsongen löper på med Leonora CJ och hon utvecklas stadigt på rätt håll...

Den sista helgen i augusti debuterade Leonora så äntligen på fälttävlansbanorna. Jag har hållt på karamellen länge då jag ville känna att hon va mogen på alla plan. Hon gjorde en helt ok debut i H80 med Hanna Berg i sadeln. 64% dressyr. 8 fel hoppning och felfri på hinder i terrängen. Men tidsfelen va mååååånga. Korna befann sig i närheten av banan och det gjorde inte Nora samarbetsvillig. Hon stannade vid flertalet ställen o ville springa hem. Men som sagt Hanna jobbade på bra och hindren va inga problem.

Vi  bestämde därmed att Nora även skulle starta Perstorp helgen därpå.
Och det även då med Hanna i sadeln.
Hon började dagen med 74!! % i dressyren. En superfin start på dagen. I ledning inför hoppningen. Där hon tyvärr la till en ponnyfason o skulle helt plötsligt inte gå. så Hanna fick lägga en volt och därmed 4 fel i bagaget. Åter är hindren inga problem.
2e placerad inför terrängen! Vilken rysare!

I terrängen gick hon som tåget . Ett ponnystopp över en väg gav några tidsfel men hindren flöt super. Slutade 3e placerad i sin 2a fälttävlan :D
Super ridet av Hanna Berg och många glada tillrop om vår fantastiska häst. Sååå kul! Hanna vill fortsätta rida till nästa säsong. Och det e klart hon ska! I vinter jobbar vi på hoppningen och ponnyfasonerna. :)

Nyhetsarkiv