20170515
Efter en heldag med fälttävlan i Vinslöv med allt vad det innebär. X antal långa vaknätter på Skousboe Honey så visar även Aura Lee (beräknad två dagar fram) att det närmade sig, Alltså ytterligare en natt på soffan stod på schemat.

Klockan 01.30 vaknade jag av alarmet och allt va lugnt. Hann slumra till så vaknar jag av högjuda ljud från kameran. Då ser jag först på ena kameran Aura Lee ligga ner och krysta. Jag fick bråttom att få på kläderna och rusa ut i stallet. Väl ute möter mig först synen av Honeys box och där ligger hon ner med en söt liten isabell tjej precis utkommen. Vidare in till Aura Lee och där möter mig samma syn. med bakbenen kvar i stoet ligger en svart stor hingst och kippar efter andan! <3
Tog lite springande fram och tillbaka med att hjälpa till, men klockan 4 hade båda ätit, bajsat och efterbörden va släppt. Underbart!!

Nyhetsarkiv