20150530
Idag va ingen vanlig dag!! Klockan 10.00 hämtade mina hippor mig för en alldeles egen möhippa....

Dagen började med att de klädde mig i en vit klänning med vita tights och en diademslöja. Därefter fick jag en cider i handen också gick resan mot Tomelilla och Bo Ohlsson. Det var Ann Margret, Mamma, Marie S (brudtärnan) My, Therese, Tanja och Marianne som va med.

Väl där fick jag en cider i ett glas med en ringklocka med texten " Ring för en ny omgång" också skulle jag dricka denna innan jag fick gå ut ur affären igen. Det köptes smink och annat som skulle användas under dagen.

In i bilen igen så gick färden till Hammenhög och Tanjas pappas hus. Där fick vi skumpa, kex och ost. Vi lekte lekar och åt till slut en brunch på köttfärspaj och en god sallad. Till efterrätt blev det kaffe och kaka.
Allt var så gott och med all cider och mat var jag helt proppmättad :P

In i bilen igen och tyvärr lämnade både AnnMargret och Mamma oss vid denna tidpunkt.  Så vidare mot Smedstorp Stall där  vi hade fotosession i stallmiljö och mötte upp Jill som kom till att vara med oss resten av dagen.
Därefter mot betena där jag fick visa upp mina fina sto och föl och gav ytterligare tid för fotografering.

När vi kände oss färdiga gick bilen till Lunnarp och Therese för ytterligare förfriskningar i hennes uterum.
Här spenderade vi sedan resten av kvällen med massor av mat, dryck, prat och lekar. Underbar kväll som slutade framåt tolvslaget då bruden va helt färdig!! :D

Tusen miljoner tack till er för en orörglömlig dag!!! <3 TACK!!!
 

Nyhetsarkiv