20141203
Vädret vänder. Nu har det blivit riktig höst. Temperaturen ligger på 0 -1 gradigt och det har torkat upp i marken efter den ständiga nederbörden. Hästarna är nyavmaskade och Cassie med föl har lämnat oss. Önskar nya ägaren lycka till med dem!
 

Milton växer så det knakar. Väger nu nästan 5kg och är 53cm lång.  William är jätteglad i sin lillebror och är snabbt framme hos honom varje gång han blir ledsen och ska ge honom sin "tutte". <3 All oro man har över att det skulle bli jobbigt för honom att bli storebror är borta. Nu njuter vi av tillvaron med en bebis. Det vill säga sömnlösa nätter och allt annat som tillhör. !

I övrigt fungerar stall livet super. Milton e med varje dag såklart. William är med de dagar som han inte är på dagis. Med alla hästar så har vi just nu 7st på box och 5 på lösdriften. Det är rätt så lagom att sköta. Jag har ju Marianne, som har sin häst också hos oss, som hjälper till med det dagliga. Jag har inte börjat rida än. OM man inte räknar 5 minuters pass vid tillfälle :P
Magic har börjat jobba lite vid hand och är sutten på små korta stunder. Men snart börjar allvaret som 4 åring.
I skrivande stund så är klockan 00.33 och Milton är vaken.....men, men...
 

Nyhetsarkiv