20141007
Uppdateringen av hemsidan har varit lite dålig på sista tiden. Bättring utlovas! Magen växer på både mig och hästarna och första bebis (min) är beräknad 31e oktober. Än så länge mår jag hyfsat förutom att det såklart är tungt....
 

William växer och frodas och trivs på dagis vilket är skönt då jag får tid för mig själv och hästarna.
Första uppstallningen är gjord. Mona Enetofts fina Deamones D och Marianne Maquires Felicia är de enda hästarna som rids och de har därmed börjat komma in på box för vila och lite extra foder.
I denna veckan flyttas sto med föl hem från betet och i slutet av oktober kommer sista gänget hem till lösdriften. Brist på bete finns dock inte. Betet växer som om det vore maj månad och hästarna trivs verkligen nu när alla insekter inte längre jagar dem. :)
Lovar ny uppdatering snart!

Nyhetsarkiv