20140601
Skousboe Honey Har inatt inte bara skänkt mig ett vackert hingstföl minutrarna innan tolvslaget utan också bjudit mig på en fantastisk hästupplevelse. Har suttit på en sten i hagen och tittat på avslutet av en fölning. En fölunge som diar för första gången och som bajsar och sen lägger sig för att sova en stund. En skolboken fölning sånär som på att moderkakan inte riktigt vill släppa.
En liten stund senare upp på benen igen och dia. Då vågade jag mig fram för att kolla kön och hälsa på underverket. Honey hälsade mig inte bara välkommen utan när jag satte mig i gräset bredvid dem, så la sig fölungen precis bredvid mig och bara en kort stund senare la sig Honey försiktigt vid min och fölis sida Sen har hon legat och betat medans fölis sovit med mulen på min arm. Där fastnade jag

Färg och tecken är svårt att urskilja i mörkret, men utlovar bilder imorgon fm. Sitter en stund nu i soffan och njuter för att gå ut en gång till om en stund och hoppas då att hela moderkakan släppt.
Min fölabstinens är ikväll stillad.

Nyhetsarkiv