20130628
Det blev det akut resa till Ugglarp för ev. operation av Leonora CJ som helt plötsligt stod med feber och svullen has och bakkota. Redan på torsdag kvällen lite svullen, men ingen feber. Då ovisst om vi skulle få hem henne levande. Men väl där fick vi det glädjande beskedet att det inte var "fölsjuka" som vi misstänkt utan en smäll och en allmän infektion. PUH!!

 

Så hon slapp operation och fick smärtlindring och medicinering istället. Hon var superduktig inne på röntgen och hon är nu röntgad ua båda bak 4 dagar gammal.
Fick stanna över natten för övervakning, men hämtades hem igen betydligt bättre igår. Nu väntar boxvila och fortsatt medicinering 7 dagar framåt.
Hon fick mängder med fölpussar av all Ugglarps duktiga personal och många höjande ögonbryn över denna snygga fölunge. När matte väl kunde slappna av, så var hon mycket stolt över att få visa upp det blivande stjärnskottet <3

Nyhetsarkiv