Orchard Zweed RP 191

Tillgänglig via Stall Linell - 2023


Orchard zweed vann bland de 3-åriga hingstarna på asrps hingstvisning 2018.
Han tilldelades bland annat en 9:a för sin goda typ. Trots sin dressyrbetonade stam gjorde han ett utmärkt hoppprov, med poängen 8-9 och med omdömet "Välbalanserad, säker taxering, något hängande benteknik. Rättar sig väl, mycket god framåtbjudning. Elastisk med god ryggverkan. God samarbetsvilja och uppmärksamhet. Gott förtroende, energisk."
Zweed kommer ur ett starkt möderne med 4 generationer Keur och Elite-ston. Som lämnat flertalet godkända hingstar och goda sportponnyer. Hans ena morbror Kooihuster Melle, är godkänd hingt (exp USA) och en annan Morbror Kooihuster Keimpe, har gått EM i dressyr. Även på fädernet har han en stark prestationsstam. Hans pappa tävlar internationell dressyr, Hans farfar Bodo har tävlat EM i dressyr för sverige och lika så dennes helbroder Jarno.
   Zweed bör kunna användas till de flesta ston för att förbättra typ och rörelser. Han har ett mycket gott temprament med god inställning till arbete och med stor sammarbetsvilja.

2021 blev inte riktigt som vi tänkt oss med pandemi och flyttat bruksprov. För att möjliggöra att han ska kunna visas i slutet på maj för ASRP kommer han stanna hos sin ryttare över sommaren och därmed tappas på Stall Linell. Mer info om när och hur till Karolina Hafdell ägare: 073 5127661
Nu håller vi tummar och tår för en bra säsong :)


 

loading...