Lady Razz CJ *AA*
 

Lady Razz CJ  föddes en vinterdag, Den 20e sept  - 11 närmare bestämt. Hennes mamma Redhotchilipepper xx lånades av Maud Hedman på Hedman Racing för att ge mig en fin fälttävlans avkomma. Rosa som hon kallades blev dräktig på första försöket, men gick kvar med hingsten vilket funkade super. Dock runt den 20e oktober tittade jag ut genom köksfönstret och fick se henne bli betäckt på nytt. Vi särade på dem, men hon blev dräktig. Hon hade resorberat och kommit i ny brunst. Därav är Lady en "sladdis".

Lady är ett angloarabiskt fullblod e. Zalmiyac x u. Redhotchilipepper xx ue. Strong Statement xx - Diaglyphard xx avlad för fälttävlan och vi hoppas kunna hitta ett hem till henne där hon kan utvecklas.

Lady fölade april 2015 med Comfortuna VDL och Cassilero del Diablo CJ föddes. Tyvärr har vi fått information om att han avlivats i tarmvred som 1.5 åring. Beklagar!

Lady är  inriden och inhoppad. Startad 90 klass felfritt.  Lady är en supertrevlig individ som älskar att vara i centrum. Hon är enormt ambitiös under ryttare och arbetar genom hela kroppen. 

Lady är exportröntgad med mindre anm.

Lady hoppar helt fantastiskt!


Avkommor:
- 15 Cassilero Del Diablo CJ e. Comfortuna VDL
- 18 Creme de la creme e. Colmander
- 19 Zensa CJ e. Zafferano
- 20  Zinfandel CJ e. Zafferano
- 21 Black Label CJ e. Sternbergs Most Wanted 
-22 Chardonnay CJ e. Frankenhoehs Daylight 
- i ridning


 

Nyfödd
20 dagar gammal
3 dagar
juni -12