Leonora CJ
Sto född 24/6 -13 e. Zalmiyac x u. Arnika KLT ue Szkopul uu. Ladylike KLT uue. Little Boy
Svartbrun utan tecken. Läs mer om mödernet under Arnika KLT
https://edit.hemsida24.se/Page/Edit/homepageid/135259?p=15#/
Nora som hon kallas har ett fantastiskt psyke. Hon är en kopia av sin mamma på alla plan. Hon löshoppar väldigt trevligt genom hela kroppen. Hon är cool med egen motor och energi samtidigt som hon älskar uppmärksamhet och vill vara i centrum.
Nora betäcktes redan som 2 åring på sensommaren. Vi på stuteriet har aldrig tidigare betäckt två åringar men har flera uppfödarkollegor som gjort det i många år. Vi hade detta år två ston som var väldigt väl utvecklade och därför tog vi beslut att betäcka.
20160710 föddes Parducci CJ e. Colmander  Han är ytterligare en kopia av mödernelinjen. Vänlig, cool med stora rörelser och egen balans. Parducci CJ är till salu.
Nora betäcktes igen med Contant Q och ut kom Calinda CJ ett sto med lika stora öron som sin mamma. Mamma upp i dagen helt enkelt.

Planen  sen dess är att Nora ska få gå in i sporten tillsammans med mig på ryggen. Hon är min stjärna <3
Under året 2018 startade vi en 80 på hemmaplan med 8 fel. Två löjliga nedslag på en övrigt fin runda. Hon är dock stor och växte från 165cm till 169cm över sommarmånaderna och har varit snubblig och haft svårt för att få kroppen med sig. Under vintern har vi lagt mycket jobb på att vara ute i skog och mark och bygga kroppen för framtiden. Nu i vår börjar tävlingsstarterna trilla in.
Debuten för året gick på Malmö ridklubb i mitten av mars då vi red en LB1. 64% blev resultatet och vi är jättenöjda  med hur hon tog dressyrstaket, domarebord osv. Bådar gott för framtiden!
Vi debuterade hoppning i början av april i Fjälkestad med 4 fel i 80cm och ett tidsfel i 90cm. Helt ok debutrunder! :)

Nora är exportröntgad.


 

Första dressyrstarten
Första dressyrstarten
Noras fantastiska galopp
Noras fantastiska galopp
Nora på betet maj -16
Nora på betet maj -16
Leonora nyfödd