Gin Fizz CJ

 

TILL BRUKSPROV 2023!!!

Gin FIzz CJ e. Dalamöllans Cool Love u. Pallas Ann ue. Gwennic du Goariva. "Freddy" är en speciell herre. 
Helbror med Xtravaganza CJ som Lovisa Stridsberg matchar så fint. Halvbror till First Edition CJ. Freddy är lite annorluna än sina syskon som var ganska skygga som föl. Freddy har en här kommer jag attityd och vill hela tiden vara i centrum. Han äger allas uppmärksamhet. Han är för mig född till hingstämne. Och så länge jag tillsammans med Mona Nilsson har honom i vårt förvar, så kommer han matchas som hingst. 

Freddy föddes med en annorlunda färg. Han va lika ljus som en dubbelgul med vit man och svans. Men såklart bruna ögon. Jag var rätt övertygad om att det måste bero på att han bar på skimmel anlag från sin pappa Dalamöllans Cool Love. Men efter en DNA kontroll så stod det klart att han inte bar på skimmelanlag. sen började han sakta förändras och även om han fortfarande är ljus så syns det tydligt idag att han kommer sluta som gulbrun som sin mamma. 
Freddy är HWSD N/N

Freddy matchas fint och visar en enorm hopp kapacitet. Min oro för ett stundande bruksprov är just connemara världens sätt att godkänna hingstar där det är 100% exteriören som styr. Han har sina exteriöra svagheter men de är i min mening 8or. Jag hoppas det räcker till ett godkännande för denna herre kan tillföra massor till svensk connemara avel!